Companie

mr. forno ROMANIA a fost infiintata in 2005 avand ca obiect de activitate importul si distributia de echipamente profesionale pentru industria alimentara, panificatie, patiserie, cofetarie, fast-food, restaurante etc.

Tehnicienii nostri, specializati in cadrul fabricilor producatoare, asigura punerea in functiune a echipamentelor, reglarea acestora la parametrii de functionare optimi, instruirea personalului, garantia si post-garantia.

Societatea noastra acorda garantie conform legislatiei romane in vigoare (Legea 449/2003, OG 21/92 modificata si Legea 296/2004), pe baza certificatului de garantie si a dovezii de cumparare. Drepturile conferite prin lege consumatorului nu sunt afectate prin garantia oferita.

Produsele comercializate de noi sunt de cea mai buna calitate, in conformitate cu normativele ISO 9001, HACCP si Stardardele Europene de Calitate CE si sunt raspandite pe intreg teritoriul Romaniei.

Calitatea utilajelor comercializate impreuna cu sistemul propriu de intretinere si service,revizii tehnice periodice pentru produsele vandute, ne permite acordarea unei garantii intre 1 si 3 ani si a asistentei post garantie de pana la 10 ani, cu piese de schimb originale.

Colaboram cu producatori de top din Europa, aceasta reprezentand o garantie a faptului ca produsele comercializate de noi sunt de calitate superioara.