Mr. Forno - Despre Companie

mr. forno Romania a fost infiintata in 2005 avand ca obiect de activitate importul si distributia de echipamente profesionale pentru industria alimentara, panificatie, covrigarie, patiserie, cofetarie si gelaterie, fast-food, restaurante etc.

Tehnicienii nostri, specializati in cadrul fabricilor producatoare, asigura punerea in functiune a echipamentelor, reglarea acestora la parametrii de functionare optimi, instruirea personalului, garantia si post-garantia.

Ne recomanda expertiza directa, Mr. Forno avand propriile covrigarii si patiserii in tara, precum si experienta dotarii a sute de covrigarii, patiserii si unitati de fast-food in Romania si in strainatate.

Societatea noastra acorda garantie conform legislatiei romane in vigoare (Legea 449/2003, OG 21/92 modificata si Legea 296/2004), pe baza certificatului de garantie si a dovezii de cumparare. Drepturile conferite prin lege consumatorului nu sunt afectate prin garantia oferita.

Calitatea utilajelor comercializate impreuna cu sistemul propriu de intretinere si service,revizii tehnice periodice pentru produsele vandute, ne permite acordarea unei garantii intre 1 si 3 ani si a asistentei post garantie de pana la 10 ani, cu piese de schimb originale.

Colaboram cu producatori de cuptoare si echipamente de patiserie de top din Europa, aceasta reprezentand o garantie a faptului ca produsele comercializate de noi sunt de calitate superioara.


  Mr. Forno - Experti in cuptoare de covrigi si utlaje de covrigarie